TEL: +86 838-2900585 / 2900586

DS Fa'asologa SCR DC Sapalai Malosiaga - tu'u eletise tioata tasi

I le aso 10 o Oketopa, 2022, o le gaosiga faʻaletausaga a le Injet Electric o le mana tioata tasi o le a sili atu i le 10000 iunite i le 2022. O le sauniga tuusao na faia i le uluai aʻoga gaosiga a le kamupani.Zhou Yinghuai, pule sili o Injet Electric, ma Chen Jinjie, sui pule sili o Injet Electric sa auai i le sauniga.

wps_doc_0

I le sauniga, na lipotia muamua e le sui o le au tioata e tasi le fausiaina o le laina faʻapotopotoga tioata tasi i le 2022 i le kamupani.

A maeʻa le tele o talanoaga i le amataga, ua faʻavaeina e le kamupani se laina gaosiga faʻapitoa mo le faʻaogaina o tioata tasi, faʻatumauina pea le fuafuaga o oloa, taulaʻi i le faʻatinoga o oloa ma le lelei, ma taumafai e faʻapolofesa atili oloa.I se vaitaimi puupuu o le 10 masina, e ui lava i faʻalavelave faʻafuaseʻi e pei o le taofiofia o faʻamaʻi ma le maualuga o le vevela o le eletise, o loʻo tumau pea le matou 'au ia latou pou, faia se galuega lelei i auiliiliga uma, puleaina tulaga lamatia uma, ma mulimuli ane faʻataunuʻuina manaʻoga o tagata faatau.

wps_doc_1

I le faaiuga o le sauniga, sa faamautu mai e Peresitene Zhou taumafaiga sa faia e tagata uma.O le faʻalauiloaina manuia o le 10000th single crystal power supply i le 2022 faʻailogaina se isi laasaga malosi mo le kamupani i tioata, photovoltaic ma isi pisinisi.O le taunuuga lea o taumafaiga soofaatasi a tagata iloga uma.Ou te faʻamoemoe e mafai e tagata uma ona faia taumafaiga faʻaauau, faʻaauau pea ona faʻatumauina a latou taʻavale, ma faʻaauau pea ona faʻafouina ma faia faʻalavelave, Taumafai mo le sini o le "avea ma se vaega muamua o mea tau fale gaosi oloa R & D ma atinaʻe gaosiga".

wps_doc_2

I le lumanaʻi, Injet Electric o le a tautua foi i le tele o tagata faʻatau i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo ma tulaga maualuga maualuga ma sili atu le malosi o le galue, tuʻuina atu le taʻaloga i le lelei o le alamanuia, faʻaauau ona faʻalolotoina le fanua o le gaosiga o le eletise, faʻaauau le tuʻuina atu o tagata faʻatau. fa'atasi ai ma fofo fa'atuatuaina maualuga, ma taumafai e fa'atupu le tau sili atu.

wps_doc_3


Taimi meli: Oke-28-2022

Tuu lau Feau